Verstuivers, Airconditioners & Essences

Archangeloi Verstuivers

 
De aartsengelen zijn de beschermers van alle mensen en levende dingen, ze werken voornamelijk persoonlijk met iemand die een grote transformatie of verandering doormaakt. Ze werken op een subtiele manier om een nieuw bewustzijn te brengen. Na het gebruik van deze essence kan een prikkelend gevoel in het lichaam worden waargenomen, dat te maken heeft met een nieuwe energie op het fijnstoffelijk niveau. Een gevoel van welbehagen kan optreden, als het lichaam zich de energieën begint te herinneren.

Aartsengel Michaël

Helpt ons de weg te openen naar het hart. Deze energie kan ons ondersteunen in het loslaten van intense angsten en zorgen. Michaël is een sterke energie en zijn aanwezigheid is genoeg om jou te laten transpireren. Michaël begeleidt diegene die zich verloren voelen en stagneren op hun levenspad. Hij kan ongemotiveerde en angstige mensen stimuleren tot actie. Hij voorziet in een kristalheldere begeleiding in de volgende stap die je moet nemen. Michaël is de strijder der rechtvaardigheid

 

 

 

Aartsengel Gabriël

Een essence die ons leidt naar het ontwikkelen van de capaciteit om echt te zijn met onszelf. Roep Gabriël aan om je activiteiten te ondersteunen en te overzien. Hij opent deuren om je te helpen je talent op een grootse wijze te gebruiken. Gabriël is bekend als boodschapper, en zijn rol blijft van belang in deze wereld daar hij ondersteuning en begeleiding geeft in het levensdoel van ieder die hem aanroept.

 

 

 

Aartsengel Raphaël

Is een zachte aanmoedigende balsem van vrede en een gevoel van welzijn en volheid. Raphaël is de healer op alle niveaus van fysieke lichamen van zowel mens als dier, die hem aanroept zal sneller genezen! Voor hen die in de verzorging staan en mensen willen genezen, zal hij zeker een hulp zijn RAPHA BETEKENT DOKTER IN HET HEBREEUWS. Hij zorgt ook voor minder stress en meer comfort. Raphaël is een fantastische hulp wanneer je je derde oog wilt openen en op de juiste manier wil waarnemen.

 

 

Aartsengel Uriël

Uriël is de strijder van het licht. Hij ondersteunt in groei naar duidelijkheid van de intuïtie. Daar Uriël wordt aanzien van één van de wijste aartsengelen omdat hij over zoveel talenten beschikt roep hem aan wanneer je extra informatie nodig hebt, in het maken van de juiste beslissingen, zie hem als leeraar. Werk je met kabbala of alchemie? Uriël is diegene die deze wijsheid naar de mensheid bracht.   

 

Aartsengel Sandalphon

Brengt een begrip van de betekenis van interafhankelijkheid en een gemeenschapsgevoel. Sandalphon is de beschermer van de kinderen. Zijn grootste rol is om mensen die tot God bidden, te begeleiden zodat hun gebeden zoveel mogelijk verhoord worden. Door zijn zachte energie is deze zeer goed voor kinderen een vredig gevoel te geven.

 

Aartsengel Tzadkiël

Brengt de mogelijkheid tot wedergeboorte, een nieuw perspectief in ons begrip en ervaring van liefde. Roep Tzadkiël aan op elk moment dat je je emontioneel niet goed voelt als je niet langer wil vastzitten aan emontionele blokkades en oude situaties. Wanneer je in jouw vrouwelijke kracht wil staan en te leren vertrouwen op de vrouwelijke intuïtie. Als je het moeikijk hebt om jezelf en anderen te vergeven, als je vasthoud aan onvergevingsgezindheid is Tzadkiël een absulute hulp.

 

 

Aartsengel Metatron

Helpt bij het gevoel te versterken dat we allen gesteund worden, door de talenten, de kwaliteiten en het potentieel dat in ons aanwezig is. Daar Metatron als geen ander de ervaring heeft als engel en als mens helpt hij ons zodanig de werking te begrijpen tussen hemel en aarde. Metatron helpt kinderen die ADD en ADHD hebben te begeleiden, als ook ondersteunt hij die kinderen met hun spirituele gaven, Metatron is de beschermer van de nieuwe tijdskinderen.

 

Aartsengel Jophiël

Biedt een manier om een hogere waarheid, harmonie en hoop te vinden. Jophiël verlicht het hart, ze helpt ons tot rust te komen ze geeft een opbeurende energie die aangenaam en plezierig is, heel zacht en lief. Mooie gedachten leiden tot mooie oplossingen, ze wekt onze creativiteit aan geeft idieeën en de energie om artistieke talenten uit te werken. Jophiël is de engel van de schoonheid

 

Aartsengel Chamaël

Wordt gebruikt in kritieke momenten. Ze kan ons in contact brengen met het medeleven in ons wanneer we ons in het donker bevinden door het vinden van warmte en zorg in onszelf. Roep Chamaël aan om alles wat je maar kwijt bent terug te vinden. Wanneer je in paniek bent, wanneer je bescherming nodig hebt tegen lage energieën treed deze engel op als een schild tegen iedereen die de wereld wil op een negativie wijze wil bejegenen. 

 

Airconditioner Michaël

Met deze prachtige dunne nevel kun je een engel uitnodigen in je ruimte.
Een mooie manier om de ruimte tot een toegewijde plaats te maken. Hoe te gebruiken: Spuit in de richting van het plafond en laat de essence opgaan in het geheel van de ruimte, ook in elke hoek van een kamer of rondom een specifieke plaats.

 

 

“Laat los met plezier en accepteer wie je bent!” Kan ons helpen de weg naar het openen van ons hart vrij te maken. Kan ons steunen bij het loslaten van intense angsten. Brengt geloof en een verlangen om op zoek te gaan naar de waarheid en zo de structuren en patronen van het verleden achter zich te laten...

 

Kleurenessences: vloeibaar licht

De kleuressence zijn door Vicky gecreëerd om de 4 flessenkeuze te ondersteunen. Ze combineren de golflengtes van kleur, kristallen, mineralen en kruiden. Ze zorgen voor een betere verbinding met onze chakra’s. Ze brengen de chakra’s in balans en brengen een bewustzijn in de thema’s van de verschillende kleuren. te gebruiken op het gevoel, bv. in bad, op de pols, de kruin, het derde oog, op de slapen enz..

Te verkrijgen in flesjes van 30ml

REGENBOOG KLEURESSENCE

Alles is 1 – meditatie en psychische spanning.

ROOD KLEURESSENCE

Levensenergie opwekken – bij vermoeidheid, uitputting en ziekte.

KORAAL KLEURESSENCE

Ondersteund het rationele.

 ORANJE KLEURESSENCE

Blijmoedigheid en harmonie – bij berusting en psychisch leed.

GOUD KLEURESSENCE

Innerlijke wijsheid – bij chronische ziekten en afhankelijkheid.

GEEL KLEURESSENCE

Begrijpend lachen – bij angst en gebrek aan eigenliefde.

OLIJFGROEN KLEURESSENCE

Hoop en eenheid – bij eenzaamheid, bitterheid, opgeven.

SMARAGDGROEN KELURESSENCE

De waarheid van het hart – bij verstarring van gevoelens, rationalisme.

TURQUOISE KLEURESSENCE

Communicatie en creativiteit – bij geestelijke verstarring, contactuele problemen.

SAFIERBLAUW KLEURESSENCE

Vrede en geborgenheid – bij gebrek aan zelfvertrouwen, levensangst.

KONINGSBLAUW KLEURESSENCE

De zin van het leven vinden – bij gedesoriënteerdheid, hoofdpijn.

VIOLET KLEURESSENCE

spiritualiteit en vertrouwen.

DIEP MAGENTA KLEURESSENCE

Het grote in het kleine zien – bij gevoel van zinloosheid.

ROZE KLEURESSENCE

Liefde overwint alle grenzen – bij verdriet en zorgen.

ORIGINAL WHITE KLEURESSENCE

Begrip en inzicht – bij genezing op alle niveau’s.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwe reacties

19.11 | 15:26

Mooie website Veronique

07.05 | 09:01

Beste, Graag wil ik een online consultatie.
Ik heb vragen over mijzelf en 2 andere personen.

Mvg

03.03 | 16:41

Dag Saskia gelieve mij hiervoor te bellen op het nr 0494 31 57 20 dan neem ik er direct mijn agenda bij, dat is het snelst

01.03 | 23:38

Ik zou graag een prive consult willen aub. Wanneer zou dit eventueel passen.