Wat doe ik

Cursus Numerologie & Tarot

 
Wens je cursus Numerologie & de grote Arcana van Tarot aan te leren? 
Ik geef deze enkel nog Prive, bij mij of bij jou thuis.....
Wens je meer info? geef mij een belletje op het nr 0494/315720. 

Kaartleggen met Tarot, Lenormand, Aimeé Switser, Numerologie, Channeling, psychoscopy, psychometrie (werken op foto's en voorwerpen) helderziende waarnemingen.

PRIVE CONSULTEN (steeds op afspraak)

Wat gebeurt er zoal tijdens een consult; ik begin steeds met het vragen van je geboortedatum.  Via je geboortedatum ga ik je karakter analyseren, maar zie ik ook waar je je nu op dit moment bevindt in jouw leven, vanwaar je komt, welke weg je reeds hebt afgelegd, en naar waar je gaat maw welke weg je nog hebt af te leggen.

Dan gaan we verder via de raad van de kaarten en uiteraard werk ik steeds samen met mijn, maar ook met jullie, begeleiding om boodschappen te ontvangen.

Wens je van iemand anders iets te weten bv. je partner, ouders of kinderen: foto’s en geboortedatums zijn hierbij steeds belangrijk.

 

 

CHANNELING

Het channel zet het oordelende bewustzijnsniveau aan de kant om informatie vanuit het hogere zelf of het collectieve onbewuste door te geven. 

De informatie is energie die door de stem van het channel vertaald wordt in voor ons, meestal, begrijpelijke woorden.

De energie kan ook de vorm van een entiteit aannemen die zich kan presenteren onder een naam. Zo ontvang ik informatie via foto's en voorwerpen, ook beelden worden mij zo doorgegeven, dit is de manier waarop ik het ervaar.

 

Workshop Kleurwasstrijken

Hier gaan we tewerk op fotopapier. Je strijkt de gesmolten was open en zo bekom je een tekening, naargelang de gekozen kleuren, de ene keer bewust de andere keer onbewust.  

Denk niet dat je hiervoor creatief moet aangelegd zijn, dit lijkt op helderziende waarnemingen, want in datgene dat je gecreëerd hebt schuilen steeds boodschappen.

Workshops Aura-Soma

Via een combinatie van kleuren die we kiezen tijdens één van deze workshops, gaan we ons door middel van meditatie, aanvoelen, kleurademhaling, kleuren enz... steeds meer gaan verdiepen in ons eigen persoontje.

Zo halen we steeds een onafgewerkt proces uit ons leven naar boven, zodat dit mag verwerkt worden, krijg inzicht in jouw moeilijke situatie en ervaar de kracht van Aura-Soma om jouw ziel te hetstellen en in balans te brengen.

 

Steeds weer opnieuw zijn dit boeiende workshops

Meditatie

WAT IS MEDITATIE EN WAT IS HET DOEL ERVAN ?

Meditatie als middel tot zelfrealisatie. Door middel van meditatie leert men tot een diepe rust te komen. Een rust of een stilte die je dichter brengt naar het diepste in jezelf.  Het wordt ook het hogere zelf genoemd.

Ons hogere zelf is een bron van wijsheid, op die manier komt men ook in verbinding met de goddelijke informatie.

Via meditatie gaan we ook in het hart en gaan we de verschillende werelden verkennen die zich daar bevinden.

Contact met gidsen, engelen en overledenen is daardoor mogelijk.

Door deze verschillende elementen is het duidelijk dat meditatie een middel is om geestelijk te groeien.

Wil je geestelijk groeien of contact maken met je gidsen, kom dan eens deelnemen.

Meditatie nog nooit gedaan?

Heb je nog nooit gemediteerd of heb je er weinig ervaring mee, denk je dat het niet lukt bij jou?

Kom dan gerust eens proberen.  

Ik geef verschillende thema-meditaties, zo kan je er kennis mee maken.  Er zijn veel vormen van meditatie.

Door te mediteren kom je tot innerlijke rust.

Voor velen zal zelfs maar 5 minuten stilzitten moeilijk zijn.  Gedachten komen op in de zin van: "heb ik hier niets beter te doen?", "ik ben mijn tijd aan het verliezen", "dat lukt toch nooit bij mij", enz.

Vaak voel je je 'niet goed genoeg te zijn’ of ‘te falen’. Het blijven zitten en het mediteren veroorzaakt dan ook bij velen in eerste instantie een ‘innerlijk gevecht’ waarbij bijna een dwang op zichzelf moet gelegd worden om toch te blijven zitten.

Wanneer je dat herkent, wees er dan van overtuigd dat je zeker niet de enige bent. De meerderheid van de deelnemers die starten met meditatie krijgt hiermee te maken.

 

MEESTER-MEDITATIE

Sinds mijn opleiding Aura-Soma geef ik nu ook maandelijks een meester-meditatie.  

Hoe gaat dit in zijn werk? Men trekt een meester-Aura-soma-kaart en met behulp van de daar bij passende quintessences gaan we ons verbinden met de gekozen meester.  We maken de innerlijke reis en vragen onze meester ons bij te staan gedurende 1 maand.

Wat mag je nu verwachten gedurende het werken met een meester? Elke meester heeft zijn eigen trilling en zijn eigen kwaliteiten, je kiest steeds onbewust of bewust welke meester je nodig hebt om met te werken voor een bepaalde periode, werken met een meester is echt werken aan jezelf!!! Door deze meditatie wordt je steeds dichter bij je eigen bron gebracht, en steeds weer opnieuw onderga je een transformatieproces.

Zeker aan te raden aan mensen die spiritueel willen verder groeien en aan hen die een beter inzicht willen krijgen in hun eigen leven.

Maandelijks zijn er groepen voor deze meditatie te Lokeren, zie programma per maand.

Wens je dit thuis te organiseren? vraag naar de werking hiervan.

 

Werken met gidsen

WERKEN MET DIERENGIDSEN, NATUURWEZENS, MENSELIJKE GIDSEN, SPIRITUELE LERAREN, ENGELEN EN ANDERE HELPERS UIT DE SPIRITUELE WERELD.  

De ziels- en spirituele wereld is voor menig mens een mysterieuze wereld waar veel mensen bang voor zijn.

Tijdens de innerlijke reizen helpen zij ons om dingen bewust te worden over onszelf.  Veel mensen hebben onverwerkte ervaringen, angsten en blokkades die onze spirituele ontwikkeling blokkeren. Onze innerlijke gidsen kunnen ons helpen deze blokkades bewust te worden en te verwerken. Ook helpen ze ons met de lessen te begrijpen die we uit die onverwerkte angsten en blokkades moeten leren. Zij kunnen ons ook leren hoeveel innerlijk vermogen en kracht een mens heeft om zijn leven in eigen hand te nemen en ons onafhankelijk en vrij te maken van allerlei invloeden. Ook helpen ze ons de diepere zin van het leven te leren begrijpen en wat werkelijk waardevol is in het leven.

Op het pad van onze spirituele ontwikkeling, begeleiden en leren ze ons de spirituele waarden te begrijpen en deze te omarmen zonder angst.

In deze thema’s zal je leren hoe contact te leggen met verschillende vormen van helpers en begeleiders. Via symboolkaarten leert men om te gaan met de lessen die ze ons willen leren te begrijpen. 

Dit is groepswerk tot max. 8 pers.                

 

Bloemenseances

Bloemenseances in groep vanaf 6 pers. tot max 12 pers.

Breng één of meerdere bloemen mee op deze seance.  De door jou gekozen bloemen zullen een boodschap geven over jouw leven rond de thema's relatie, werk, gezondheid, levensverloop.  Soms ook boodschappen van overleden personen.

 

 

Op zoek naar een origineel verjaardagsfeest of home-party?

Je kan elke workshop, seance, groepswerk, meditaties en privé consulten organiseren bij jou thuis.

Vraag naar de prijzen en voorwaarden.                                     

Workshop mandalas inkleuren

Dit is een workshop dat blokkades, angsten, verdriet als ook onze taken, talenten, inzichten enz... naar boven haalt.

Naargelang die kleuren die jezelf kiest en of wordt naar toe getrokken zal een bepaald proces in gang worden gezet en naar boven komen.

Wij kiezen 1 fles uit het assortiment equilibrium flessen van Aura-Soma, en in de zichtbare en onzichtbare kleuren gaan we als volgt tewerk.

We maken de verbinding met de pomander die bij jouw past, deze zal ons ondersteunen.              Zo laten we ons rustig mee geleiden via meditatie naar ons ware zelf in het NU moment en van uit deze rustgevende toestand gaan we de tekening inkleuren.

Naderhand wordt alles besproken in groep want elk van ons geeft aan zijn gekozen fles en kleur ook inzicht aan de ander, zo krijgen wij dan een uitéénzetting van een proces dat werkt in ieder van ons.

We zijn de spiegel van elkaar en de ander kan steeds de oplossing bieden voor jouw probleem en omgekeerd ook.

Dit geeft steeds een direkt duidelijk beeld.

Je kan dit steeds privé reserveren met vrienden, familie, collega's enz.... daar je maar met 4 hoeft te zijn.

 

Dolfijnmeditatie in Sauna

Wanneer je moe en uit geput bent is dit zeker een aanrader. Dit is een meditatie die wordt gedaan in een beperkt groepje van 6 pers. Daar de belevenissen ook heel intens kunnen zijn. Er wordt hier een verbinding gemaakt met dolfijnen energie door de equilibrium fles nr 33 van Aura-Soma te gebruiken in het brubbelbad, de meditatie gebeurd in het brubbelbad, naderhand gaan we verfrissen in het zwembad, achteraf werken we nog met de dolfijnen kaarten en sluiten gezellig af met het delen van onze ervaringen.

MEEBRENGEN: BADGOED & HANDDOEK

 

DIASHOW VAN EEN DOLFIJNMEDITATIE

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.be
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Veronique De Regge | Antwoord 30.01.2018 11:56

dag Petra het is beter mij hier over prive evntjes te bellen mvg Veronique

De Boever Petra | Antwoord 17.01.2018 19:05

Vind het straf de verhalen ik heb een zware rugzak en wil veel te weten
Komen heb financieel problemen heb een dochtertje van 8 jaar dat nu 2 jaar haar pa geso

Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

07.05 | 11:01

Beste, Graag wil ik een online consultatie.
Ik heb vragen over mijzelf en 2 andere personen.

Mvg

...
03.03 | 17:41

Dag Saskia gelieve mij hiervoor te bellen op het nr 0494 31 57 20 dan neem ik er direct mijn agenda bij, dat is het snelst

...
02.03 | 00:38

Ik zou graag een prive consult willen aub. Wanneer zou dit eventueel passen.

...
25.02 | 22:20

paar maand geleden langs geweest, ondertussen al paar dingen die ik heb meegemaakt dat voorspeld werden door jou. Toen ik daar was voelde ik mij zo op mijn gema

...
Je vindt deze pagina leuk