Wie ben ik

Mijn naam is Veronique, ik ben geboren in 1966 als middelste kind in een gewoon huisgezin.

Reeds op jonge leeftijd speelde ik graag op kerkhoven, ik voelde mij daar thuis en speelde daar schooltje, de overledenen waren mijn leerlingen.

Op mijn 14de levensjaar werd ik voor de éérste keer geconfronteerd met het overgaan, door  het overlijden van mijn meter, die de rol van directrice vervulde in mijn denkbeeldig schooltje, en zo is de bal aan het rollen gegaan.

Ik zag het verdriet van mijn familie om dit verlies en wou dit niet, zo ben ik op zoek gegaan op welke manier ik kon blijven communiceren met haar.

Na een zoektocht ben ik geleid naar spirituele mensen die mij begrepen, wat op dat moment zeer moeilijk was want in België vond ik dit niet 40 jaar geleden. Tot ik op een dag een Duitse kaartlegster leerde kennen, zij heeft mij op weg geholpen, zo ben ik terecht gekomen in Nederland waar ik de ene cursus na de andere volgde en waar ik dus in de echte spirituele wereld terechtkwam.

Al snel ondervond ik dat spiritueel zijn een manier van leven is en telkens wanneer er iemand wegviel door overlijden of door verdriet ervaarde ik een evolutie in mijn  persoonlijke groei.

Nu, zoveel jaren later, besef ik dat iedere nieuwe dag, ieder nieuw mens, die op mijn pad wordt gezet deel uit maakt van mijn verdere groei, want voor mij is het leven als een leerschool hier op aarde.

Jaren heb ik gereisd naar Egypte waar ook steeds opnieuw transformaties plaatsvonden voor mezelf en die ik dan toch ook weer op de één of andere manier omzette, door deze door te geven aan die mensen die wilden meegroeien in het proces van spiritueel zijn. 

Tot op de dag van vandaag put ik nog elke inspiratie-bron uit om spiritueel te leren en deze kennis door te geven aan allen die er voor open staan.

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.be
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Ann | Antwoord 21.02.2018 19:41

Hi Veronique,

Dat is in Belgie toch, dat is te duur voor mij sorry😕

Ann | Antwoord 20.02.2018 20:01

HALLO Veronique,

Heb even een vraagje , hoe gebruik ik de quintesse Lady Nada?

Veronique 21.02.2018 19:31

Hallo Ann gelieve mij hiervoor even te bellen het is nog al moeilijk dit te schrijven grtjs veronique

Corinne van bellingen | Antwoord 26.12.2017 20:29

Dg Veronique, ik lees dt je bleef communiceren mt jouw meter na hr overlijden. Mn moeder is over 1 maand overleden. Zou je mt hr commun vr my? wat moet ik doen?

Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

07.05 | 11:01

Beste, Graag wil ik een online consultatie.
Ik heb vragen over mijzelf en 2 andere personen.

Mvg

...
03.03 | 17:41

Dag Saskia gelieve mij hiervoor te bellen op het nr 0494 31 57 20 dan neem ik er direct mijn agenda bij, dat is het snelst

...
02.03 | 00:38

Ik zou graag een prive consult willen aub. Wanneer zou dit eventueel passen.

...
25.02 | 22:20

paar maand geleden langs geweest, ondertussen al paar dingen die ik heb meegemaakt dat voorspeld werden door jou. Toen ik daar was voelde ik mij zo op mijn gema

...
Je vindt deze pagina leuk